نام كاربري
كلمه ورود
درخواست عضویت
کلمه ورود را فراموش کرده ام

صاحب امتیاز:جامعه جراحان ایران
مدیر مسئول:دکتر ایرج فاضل
سردبیر: دکتر مصطفی جابـرانصاری
مدیر اجرایی:دکتر شیوا گلشنی

آدرس:تهران - دفتر مرکزی جامعه جراحان ایران-خیابان میرداماد- شماره 175-
کد پستی:1919913961
تلفن:30-26401420
دورنگار:22271119
پست الکترونیک:info@ijs.ir

صفحه نخست :: بخش مدیریت نشریهصفحه قبل

عنوان شماره: پاییز 96
عنوان به فارسی: عوارض زنجبیل خوراکی در جراحی و بیهوشی

فایل PDF این مقاله:
از صفحه: 109 تا صفحه: 117      

خلاصه به فارسی:
زنجبیل گیاهی است که با توجه به خواص متعدد درمانی به طور گسترده¬ای در طب مکمل استفاده می¬شود. در متون معتبر طب جدید و طب مکمل خواصی از قبیل ضد تهوع و استفراغ، ضد التهابی، تسکین درد، ضد میگرن، تقویت حافظه و ... را برای مصرف این گیاه به صورت خوراکی ذکر کرده¬اند. در صورتی که بیمار به دلیل عادات غذایی و یا به صورت فرآورده¬های دارویی گیاهی قبل از اعمال جراحی و بیهوشی به میزان مشخصی از این گیاه به صورت خوراکی مصرف کرده باشد، می¬تواند عوارض و آثار بالقوه مهمی مانند تشدید خونریزی و ضد دردی در زمان بیهوشی یا جراحی داشته باشد. در این مطالعه نحوه عملکرد و اثرات جانبی و نیز نکات هشدار دهنده¬ای که پزشکان جراح و بیهوشی در رابطه با این گیاه و این دو اقدام مهم پزشکی باید بدانند، با توجه به متون معتبر طب سنتی ایران، گیاهان دارویی طب جدید و مقالات چاپ شده در مجلات معتبر مورد بررسی قرار گرفته است.


کلمات کلیدی به فارسی:
زنجبیل، طب سنتی، خونریزی


نویسندگان این مقاله:
دکتر پانته آ قربانیاننویسنده اصلی
محدثه جعفریاننویسنده فرعی
محمد کمالی نژادنویسنده فرعی
دکتر فرناد ایمانینویسنده فرعی
دکتر محمد نیاکان لاهیجینویسنده فرعی
دکتر علی اکبر جعفریاننویسنده فرعیaajafari41@gmail.com




بالای صفحه
صفحه اصلی  |  تماس با ما  |  آرشیو مجله  |  نقشه سایت  |  عضویت  |  ارسال مقاله  |  پیگیری مقاله

استفاده از مطالب این سایت با ذکر نام سایت مجاز می باشد   -   Copyright © 2007, 2009 - Last Update 5-11-2009
Powered By www.itpco.net    www.itpco.ir
( ITPCO ) شرکت توسعه انفورماتیک ایران
تولید کننده سیستم های تخصصی مدیریت نشریات و همایش ها و مورد تائید کمیسیون نظارت بر نشریات پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور